BEZ PROVIZIJA Mirijevo novi stanovi sa PDV-om izuzetan kvalitet

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €61,500 Adresa: Kapetana Miloša Žunjića
Površina: 48 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2 Zemlja: Srbija
Sprat: 1 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi useljivi pocetkom 2021 na odlicnoj lokaciji u mirnom delu Mirjrvskog naselja koje jos zovu i Kapetanov park. U okruzenu se nalazi skola, vise vrtica, vise linija GSP prevoza , 27, 20, 74, 79 , dom zdravlja, pijaca, vise hiper marketa raznih radnji i prodavnica, park i sl.U zgradi se nalaze stanovi sa odvojenom sobom od oko 36.70 , 40.35 , 47.30 , 52.13 , a sa dve sobe spavace i dnevnom od 56.42 , 60.45m2.
Cena stanova je 1300 eur/m2 sa uracunatim PDV-om u ceni.( Imaju stanovi bez PDV-a su oko 1200 eur/m2). Tako da kupi imaju pravo na povracaj od 10% za kupovinu prvog stana a porez na prenos apsolutnih prava od 2.5% ne placaju bez obzira na status dali je kupac prvog stana ili nije.
Zgrada se gradi sa svim dozvolama a ne iz legalizacije. Mogu svi kreditni kupci, obezbedena pravana pomoc kao i preporuko kod pojedinih banaka za dobijanje boljih uslova od zvanicnih.
Zgrada se gradi u visokom kvalitetu sa najnovijom opremom i materijalima u kategorije energetskog pasosa A.U ovom momentu je moguce odabrati polozaj stana spratnost kao i cenu koja je u ovom mometu nize nego u mometu kada zgrada bude useljiva.

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #3558

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta