BEZ PROVIZIJE nov useljiv uknizen odlicam penthaus petosoban Mirijevo

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €195,000 Adresa: Bogdana Bogdanovića
Površina: 220 m2 Grad: Beograd
Sobe: 4 Zemlja: Srbija
Sprat: 6 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Nov, uknjizen,useljiv, Četvorostran, sa otvorenim pogledom, komforan, funcionalan, stan na celom spratu.Veliki dnevni borak sa izlaskom na terasu celom duzinom stana. Veliki dnevni boravak u koji se ulazi i iz spavaceg bloka a i iz predsoblja, u nastavku dnevnog boravaka se nalazi kuhinsko terpezarijski blok i ostava. Iz predsoblja se ide i u spavaci blok kao i dva kupatila i veserajem , jedno kupatilo je sa tus kabinom a drigo sa kadom. Spavaci blok se sastoji od  ceteiri sobe u koje se ide iz predsoblja gde se nalazi i garderober. Dve spavace sobe su kombinovane i zasebne gde jedna ima zasebnu terasu, druge dve su sa komfornom decijom povezanom sa cetvrtom u okviru koje je izdvojeno kupatilo sa duplim umivaonikom i tus kabimom a drugo kupatilo je sa kadom gde mogu da se instaliraju razne vrste masazer kada ili sauna.  Stan ima tri brojila, keremika je italijanska granitna a podovi oblozeni tarketom. stan ima orejentaciju istok, jug , zapad i delom sever tako da mu cetvorostrana orejentacija obezebedije u svakom monetu da je deo stana osuncan. Stan ima otvoren pogled sa tri terase tako da je pogled prema Dunavu, prema gradu zvezdraskoj sumi. Do predsoblja stana na celom spratu zgrade dolazi i stepeniste i lift sa sifrom i tagom. Zgrada ima svoj praking prostor za stanare.

Stan je uknjizen na 208m2 +12m2 hodnika. Ugradeni su kvalitetni materijali i oprema. Stan se nalazi u najvecem naselju na Balkanu sa kompletnom infrastukturom, nekoliko skola, vise linija gsp prevoza, vrtici, banke, lokali, prodavnice, hiper marketi, banke, sportki tereni i veliki park sa setalistem, pijaca, policijska stanica, dom zdravlja itd. Viise putnih pravaca ka centru grada i drugim delovima.

Obezbedena pravna pomoc, preporuka pri realizaciji stambenog kredita, gde se mogu ostvariti uslovi bolji od zvanicnih, BEZ PROVIZIJE

Zoaran M. 065 410 23 50, br. lic. 1064 br. u reg. 278

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #3816

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta