Najveci izbor novih uknjizenih stanova na odlicnoj lokaciji

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €44,000 Adresa: Vojvode Vlahovica
Površina: 40 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2 Zemlja: Srbija
Sprat: 1 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi useljivi u maju 2019, UKNJIZENI , najbolja ponuda svih struktura i kvadratura na razlicitim spartovima i orjentaciom.
Najveca ponuda stanova. Stanovi i zgrade se nalaze na Suncanoj padini sa najperspektivnijom pozicijom. Na 4 hektra zemlje koja je otkupljena od privatnika naslanja se na kompleks. Na povrsini je vec sagraden novi i najveci drzavni vrtic a u pripremi je i saobracajnica sa novom okretnicom , skolom, domom zdravlja, trznim centrom…
U kompleksu se gradi i privatni kompleks sa vise lokala hiper marketa , privatnih vrtica, Visoka skola za poslovnu ekonomiju, razne prodavnice hiper marketi i slicno.
Zgrade su sagradene nize spratnosti sa vise lamela tako da u ulazu nema previse stanova i stanara. Sagradena je kompletno nova oprenma i infrastruktura za zgrade i to podzemne instalacije, struje vode, drenaze, rasvete, asvalt sa trotoarima i parking prostorom. U kompleksu zgrada ima stanova sa i bez PDV.Stanovi na fizicko lice su bez PDV-a ne placa se i ne vraca po ceni od 1100eur/m2 i to od 23, 37, 39, 42, a sa dve spavace sobe od 51m2.
Cene stanova sa PDV-om su od 1100 do 1200 e/m2 ( povracaj od 10 % za kupovinu prvog stana a porez na prenos apsolutnih prava se ne placa u svim situacijama bez obzira dali je prvi stan ili ne).Stanovi su u LUX varijanti i to kvadrature od 25, a sa odvojenom spavacom sobom od 30, 33, 35, 37, 40, 46, a sa dve spavace sobe i dnevnom od 45, 55, 61, 62m2
KUPOVINA BEZ PROVIZIJE, obezbedena potpuna pomoc i priprema dokumetacije pre i posle overe glavnog Ugovora bilo da se stan kupuje za kes ili kredit.

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #2595

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta