Vojvode Vlahovića novi dvosobni sa PDV-om

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €75,900 Adresa: Nikole Altomanovića
Površina: 46 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2 Zemlja: Srbija
Sprat: 2 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi sa Gradevinskom dozvolom useljivi u aprilu 2021 , u zgradi su ostale kvadrature od 38.12 , 40.30, 46.11. Cena stanova u izgradnji je 1650 eur/m2 sa PDV-om u ceni gde kupci prve nekretnine imaju pravo refundacije od 10% a porez na prenos apsolutnih prava se ne plaća u svim situacijama.
Zgrada se nalazi na najvisočijij poziciji Medak padine (Sunčana padina) na 500 met od okretnice autobusa 18, 50, 26, 20 trolebusa 29 kao i sve ostale infrastukture sa otvorenim pogledom.

Kvalitena gradnja, zgrada se gradi termo blok, pune betonske ploče, termo i zvučna izolacija, keramika u prvoj klasi, pšarketi i sanitarije, PVC sa roletnama Nemački profili, kablovska, video nadzor, priprema za klime itd.

Moguči su kreditni kupci, kao i podrška pri realizaciji kredita kao i preporuka kod pojedinih banaka gde je moguće ostvariti uslove bolje od zvaničnih. Obezbeđena pravna pomoć i podrška pri realizaciji i prenosu vlasništva i prijava na korišćenje raznih usluga vezanih za stan.

BEZ PROVIZIJE, Zoran Mosurović, 065 410 23 50

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4006

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta