VOJVODE VLAHOVIĆA novi stanovi sa PDV-om najkvalitetnija ponuda u naselju svih struktura

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €81,900 Adresa: Vojvode Vlahovića
Površina: 63 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2.5 Zemlja: Srbija
Sprat: 2 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi izuzetnog kvaliteta odlican raspored funkcionalnost na Suncanoj padini (Vojvode Vlahovića, preko puta Stepe Stepanovića) naselje koje sve vise postaje popularno. U naselju je na ćetiri hetra predvidena nova infrastruktura, putna mreza sa vise pravaca, komunikacija sa auto putrn na samo 1km. Zgrade se zavrsavaju sa Gredevinskom dozvolom i Upotrebnom a ne iz legalaizacije.Svojim iskustvom od preko 200 sagradenih zgrada preneli smo na sve izvodacke zanatske i ostale radove sa izborom najkvalitetnijih materijala kao i njihove primene. Dobili smo stanove gde temperatura u zimskolm perijodu kada se stan ne greje u useljenoj zgradi tem. ne pada ispod 16-16,5″ (Grafitni stiropor je korišćen kao deo izolacije)
Zgrada se nalazi iznad okretnice autobusa 26, gde još staju i autobus 50 i 18.
U neposrednoj blizini su Maxi, Vero, vrtić, osnovna škola, pošta, pijaca, mesare,
kozmetički saloni, apoteke, pekare, spa centar. 
U zgradi se nalaze stanovi kao jednosobni od 31, 35, dvosobni 43, 46, m2 a sa dve spavace i dnevnom od 58 , 63, 74 m2 a sa tri spavac esobe i dnevnom od 87m2 
Cena 1.300 evra sa PDV-om. 
Kupci prve nepokretnosti imaju pravo povraćaja PDV-a, a porez na prenos apsolutnih prava ne placaju kupci u svim situacijama.
Mogu svi kreditni kupci, Obezbendena pravana pomoc kao i preporuke kod pojedinih banaka, gde se mogu ostvariti uslovi bolji od zvanicnih. Zgrada useljiva do karaja 2020 godine. U ovom momtu je moguce odabrati stanove sprat, orjentaciju i slicno.

BEZ PROVIZIJE , Zoran Mosurović, 065 410 23 50

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #3497

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta