Zvezdara Olim, nov, sa PDV-om trosoban

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €95,100 Adresa: Fočanska
Površina: 54 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2.5 Zemlja: Srbija
Sprat: 3 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Nov stan na odlicnoj lokaciji na Zvezdari u blizini Olimpa, u mirnoj ulici pored zvezdarske sume. Orjentacija i polozaj stana irjentisani istocno sa otvorenim pogledom jako funkcionalni i kvalitene gradnje. 

Stan se nalazi na 3 spratu, iznad stana se nalazi kosa betonska ploca sa hidro i termo izolaciom tako da nema razlike u kvalitetu u odnosu na stanove na nizim sptratovima čak naprotiv ima i dosta prednosti. Stan i zgrada su sagradene sa gradevinskom i upotrebnom dozvolom. Stan se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom izlaskom na terasu, odvojenog spavaceg bloka sa kupatilom koje ima prirodnu svetlost i ventilaciju i dve pravilnog oblika spavace sobe. Cena stana je sa PDV-om u ceni tako da kupci prvog stana imaju povracaj od 10% a porez na prenos apsolutnih prava se ne placa u svim situacijama. Stan je u procesu uknjizbe (zavrsen tehnicki pregled i upotrebna dozvola na potpisu). Stan i zgrada imaju sve neophodno za overu Ugovora o kuporodaji ispred notara.U zgradi postoji parking mesto u garaznom prostoru po ceni od 7.000 +PDV (20%) i vece 8.000 +PDV, kupovina parking mesta nije obavezno kupovati uz stan. Za stan i zgradu su placane sve participacije i naknade 1/1 

BEZ PROVIZIJE, Zoran M. 065 410 23 50,

br. lic. 1164, br. u reg. 278

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #3591

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta