Cvetanova ćuprija trosoban sa PDVom

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €91,500 Adresa: Ladno Brdo
Površina: 60 m2 Grad: Beograd
Sobe: 3 Zemlja: Srbija
Sprat: 1 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi, kavalitetna gradnja na odličnoj lokaciji. Zgrada se gradi sa gradevinoskom dozvolom a ne iz legalizacije. Zgrada ima pripadajuća parking mesta u garaži i parking mesta ispred zgrade koja su takođe u Građevinskoj dozvoli. Zgrada se gradi sa kavalitetnom opremom i materijalima; hrastov parket u prvoj klasi, keramika Italijansak granitna i saniterije, sigurnosna protivpožarna ulazna vrata, kvalitetna unutrašnja stolarija, PVC stolarija Nemački profili sa nisko emisionim staklima i roletnama, demit fasada sa stiroporom od 12cm.Na 100 i 150 se nalaze linija GSP prevoza autobusa 20 i 30 na 500metara ukljucenje na auto put, kao i ostala infrastruktura. Zgrada ima svu poterbnu dokumetaciju (Građevinska dozvola…). U ovom mometu je moguće izabrati stan orejentaciju, cena stanova u ovom mometu je 1600 eur/m2 sa PDV-om u ceni.Cena graznog mesta je 10.000 Eur sa PDV-om a cena parking mesta u dvorištu je 4.000 Eur.

U zgradi su projektovani stanovi sa jednom spavacaom sobom i dnevnom od oko 34, 40, 41, a sa dve spavace sobe i dnevnom od oko 41, 46, 52, 54 i 57m2 

Očekivano useljenje je druga polovina 2022 god. Mogu svi kreditni kupci. 

Obezbeđena pravna pomoć, izrada Predugovora, Ugovora, pomoć pri prenosu usluga, povraćaja PDV-a, pomoć oko pripreme dokumetacije za odobravanje stambenog kredita kao i preporuka kod pojedinih banaka gde je moguće ostvariti bilje uslove od zvaničnih.

BEZ PROVIZIJE, Zoran 065 410 23 50.

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4219

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta