Kaluđerica, dvoiposoban useljiv uknjižen

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €80,000 Adresa: Save Kovačevića
Površina: 62 m2 Grad: Beograd
Sobe: 3 Zemlja: Srbija
Sprat: 3 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Nov stan useljiv sa Upotrebnom dozvolom i uknjižen na odličoj lokaciji u Kaluđerici sa otvorenim pogledom. Stan i zgrada su izgrađeni kvalitetno sa novim materijalima i opremom.

U stanu su kupatilo i kuhinja opremljeni granitnom keramikom marke FAP. Kupatilo ima konzolnu wc šolju sa ugrdnim vodokotlićem marke Geberit, zidanom kadom sa sigurnosnim staklom. Podovi su obloženi hrastovim parketom u prvoj klasi, PVC stolarija sa Nemačkim profilima, nisko emisionim staklima, roletnama u kutijama, sigurnosnim protivpožarnim ulaznim vratima, kvalitetnim unutrašnjim vratima obložena nemačkim medijapanom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, komfornog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom izlaskom na terasu i spavaće sobe. Zgrada sagrađena sa građevinskom dozvolom bez ostupanja od projeta sa svim plaćenim participacijama i prikljucima u celosti. Za stan se ne plaća i ne vraća PDV kupci prvog stana imaju pravo na oslobađanje poreza na prenos apsolutnih prava od 2.5%

BEZ PROVIZIJE, obezbeđena pravna pomog prenos vlasnistva usluga u stanu a pri relizaciji kredita podrška i preporuka kod pojedinih banka tako da je moguće obezbediti uslove bolje od zvaničnih.Mogu svi kreditni kupci.

Zoaran M. br. lic. 1164, br. u reg. 278

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4356

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta