Mirijevo centar nov useljiv uknjižen dvosoban

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €109,000 Adresa: Vitezovi Krarđorđeve Zvezde
Površina: 52 m2 Grad: Beograd
Sobe: 2 Zemlja: Srbija
Sprat: 2 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Stan u centralnom delu Mirijeva sa izuzetnim kvalitetom gradnje LUX. Zgrada je sagrađena sendvič zidom i to termo blok-tervol-puna cigla-stiropor od 10cm. Stan se sastoji od predsoblja sa mestom za ugradne plakare velikog dnevnog boravka izdvojene kuhinje, izlaskom na tersau komforne spavaće sobe velikog kupatila . Stan je orjentisan dvorišno, svetao, miran funkcionalan, komforan. Zgrada se nalazi na centralnoj ulici u delu koja nije prometan saobraćajem. U okruženju se nalazi više državnih vrtića, dve škole, veliki park, više hiper marketa, tržni centri, pijaca, dom zdravlja, više linija gsp prevoza a na 100 nak metara je predviđena i glavna stanica Metroa. Stan dobija parking mesto u ceni. Stannije u sistemu PDV-a tako da kupci ne plaćaju i ne vraćaju PDV. Kupci prvog stana imaju pravo na oslobađanje poreza na prenos apsolutnih prava od 2. 5%. Stan je uknjižen i useljiv u januaru 2024 god. Jos ponude na portalu Trezor nekretnine. U zgradi se nalaze stanovi od oko 32 m2 sa odvojenom sobom od oko 52m2 a sa dve spavaće sobe 62 i 67m2 sa parking mestom u ceni.

Obezbeđena pravna pomoć, prenos vlasništva, preporuka kod pojedinih banaka oko realizacije kredita, gde bi se dobili uslovi i nešto povoljnije od zvaničnoh. Provizija 1%

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4642

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta