Vojvode Vlahovića nov trosoban useljiv sa PDV-om

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €107,360 Adresa: Nikole Altomanovića
Površina: 61 m2 Grad: Beograd
Sobe: 3 Zemlja: Srbija
Sprat: 1 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi sa Gradevinskom dozvolom useljivi u zgradi su ostale kvadrature od oko 40.5 , 43.5 i 61m2 Cena stanova je 1700eur/m2 sa PDV-om u ceni. Kupci prve nekretnine imaju pravo refundacije od 10% a porez na prenos apsolutnih prava se ne plaća u svim situacijama.
Zgrada se nalazi na najvisočijoj poziciji Medak padine (Sunčana padina) na 500 met od okretnice autobusa 18, 50, 26, 20 i trolebusa 29 a na 100 metara od okretnice autobusa 26L i 200 met od prevoza 20, kao i sve ostale infrastukture.Fukcionalalan stan se isprojektovan kao dve stambene jedinice sa dva brojila dve terase dva ulaza, funkcionalan, svetao a satoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom i izlaskom na terasu, odvojenog spavaćeg bloka sa izlaskom na još jednu etrasu,zasebnim ulazom i kupatilom.
Kvalitena gradnja, zgrada je sagrađena termo blokom i izolaciom od 14-16cm, pune betonske ploče, parket hrastov bez čvora, geberit ugradi vodokotlići, konzolne wc šolja, zidane kade sa sigurnosnim staklom, keramika granitna Italijanska marke FAP, PVC sa roletnama Nemački profili, kablovska, video nadzor, priprema za klime itd.

Useljivi stanovi.

BEZ PROVIZIJE, Zoran Mosurović, 065 410 23 50

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4002

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta