Voždovac četvorosoban nov LUX stan

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €400,000 Adresa: Vojvode Stepe
Površina: 104 m2 Grad: Beograd
Sobe: 4 Zemlja: Srbija
Sprat: 7+ Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Iz ponude Vojvoda Residence stambeno poslovnog kompleksa ističemo četvorosoban stan iznad svih sa najlepšim pogledom, što ovaj stan čini posebnim. Izuzetan raspored prostorija u stanu tako da se iz svih soba izlazi na tersu sa otvorenim pogledom. Stan reprezentuje dva stila života miran i urban.

Stan se sastoji od dnevne sobe , kuhinjsko-trpezarijskog dela, jedne master sobe još dve spavaće nešto manje kao i dva kupatila. Sve prostoprije imaju prisup iz predsoblja. U cenu stana se dobijaju i dva komforna parking mesta sa ostavom.

U okviru kompleksa nalazi se privatno dvorište za stanare koje obezbeđuje oazu mira za celu porodicu. Kompleks poseduje bazen sa SPA centrom, teretanom opremljenom najmodernijim spravama, marketom, lokalima i sl.

Kompleks se gradi pažljivo biranim materijalima i opremom ispunjavajući sve standarde savremenog života. Kompleks je ozidan klima blokom debljne 20cm.

Završna fsada je kontaktna bojena u dve akrilne boje, materijali zadovoljavaju sve uslove protivpožarnosti i visoki stepen energetske efikasnosti. Završni sloj fasde je u vidu parne brane u sistemu ventilirajuće fasade.

Krov iznad povučenog sprata je ploča sa nagibom , sa završnom obradom od PVC membrane, tipa Sika sarnafil TS77-15.

Vrata i prozori su izrađeni od aluminijumskih profila sa troslojnim staklima punjenim argonom i aluminijumskim roletnama na daljinsko upravljanje. Ulazna vrata sigurnosna protivpožarna dimenzija 100/220 cm. Fotografije su renderi koji daju jedan dosta realn izged materijala i moguć raspored nameštaja. BEZ PROVIZIJE obezbeđena prvna pomoć i podrška, prenos vlasništva i usluga koje se koriste u stanu. Zoran M. Trezor nekretnine, broj u reg. 278, broj lic. 1064

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4870

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta