Voždovac Trošarina novi useljivi LUX sa PDV-om

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €277,400 Adresa: Beranska
Površina: 97 m2 Grad: Beograd
Sobe: 4 Zemlja: Srbija
Sprat: 6 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Novi stanovi sagrađeni u visokom kvaliteu na odličnoj lokaciji sa jako dobro razvijenom infrastrukturom.
Stanovi su komforni dobro isprojektovani tako da se dobija maksimalno funkcionalan prostor u datoj kvadraturi stana.

Stanovi su sagrađeni u kvaliteu; ALU stolarija sa roletnama koje se pokreću elektro motorima, podovi obloženi tarketom a kupatila i kuhinje uvoznom granitnom keramikom većih formta, zidane kade bez barijera sa staklima sigurnosnim (kaljeno staklo), konzolne WC šolje sa ugrađenim vodokotlićima (Geberit).

Ulazna vrata sigurnosna protivpožarna sa više pozicija zaključavanja, unutrašnja vrata drvo obloženo kvalitenim medijapanom širokih štokova i kvalitetnih kvaka. Zgrada je zidana termo blokom sa termo izolaciom kamena vuna 10cm kao i termo i zvučna izolacija u hodnicima komotni sa led rasvetom.

Grejanje gas sa kalorimetrima, klime video nadzor, zgrade imaju i poslovni deo u prizemljima sa namenskim lokalima za osnovnu delatnost. Mogu svi vidovi kredita kompletna dokumetacija.

U kompleksu ima više tipova stanova struktura i kvadratura.

BEZ PROVIZIJE, obezbeđena profesinalna pomoć pri kupovini prenosu vlasništva, povraćaja PDV-a kao i sve ostalo što prati kupoprodaju.

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4503

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta