Zvezdara, Učiteljsko naselje trosoban nov useljiv LUX

Učitava se slika, molimo vas sačekajte
1

Početne informacije

Cena: €183,000 Adresa: Dr. Velizara Kosanaovića
Površina: 60+20 m2 Grad: Beograd
Sobe: 3 Zemlja: Srbija
Sprat: 1 Tip: Prodaja

Opis nekretnine

Nov stan kvalitetan u manjoj zgradi na odličnoj lokaciji. Cena stana je sa PDV-a ( kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj od 10% ), svi kupci ne plaćaju poreza na prenos apsolutnih prava od 2.5%. Stan je useljiv. Stan ima grejne površine 60m2 +20m2 terase, stan je po strukturi 3.0 ima dva mokra čvora, dve spavaće , WC sa prozorom, kupatilo, izdvojenu kuhinju sa prozorom i dve spavaće sobe.
Zgrada je sagrađena u kvalitetu: hrastov parket u prvoj klasi, aluminijumski troslojnih stakala prozori sa roletnama na daljinsko pomeranje, sobna vrata drvena iznutra furnirana (beljeni hrast), lift, parking mesta u graži sistem klackalica sa dobrim pristupom na -1 u zgradi, video nadzor, video interfon itd. Kompletna dokumetacija sve obaveze prema državi su plaćene. Bez provizije, obezbeđena pravna pomoć, prenos vlasništva, prenos usluga koje se koriste u stanu, regulisanje poreza, refundacija PDV-a za kupce prvog stana itd.
Zoran M. Tel. 065 410 23 50. lic. 1164, br. u reg. 278.

Prodaja

Zoran Mosurović

Detalji oglasa :

Broj nekretnine : #4447

Info

E-pošta

Mapa nepokretnosti

Slične nekretnine

O nama

Mi smo Portal ponude od (grupe investitora, suinvestitora, izvođača radova, podizvodđača,saradnika itd.) o nekretninama, tako da ćemo na najbolji mogući način sačuvati Vaše interese. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu!

Pošalji prijatelju

E-pošta